Bilar99e | Etsimme automyyjiä
NÄYTÄ
AUTOHAKU
NÄYTÄ
TULOKSET

ONKO SINULLA POTKUA JA
HALU KEHITTYÄ HUIPPUMYYJÄKSI?

Oletko yrittäjähenkinen, ahkera ja voitonnälkäinen kaveri? Tykkäät jutella ihmisten kanssa ja saat pidettyä asiat näpeissä?

 

Palkkaamme mielellään hieman myynnistä jo kokemusta omaavan, mutta jos olet nuori ja innokas niin lupaamme kouluttaa sinusta huippuammattilaisen. Koulutamme huolella tehtävään, tavoitteena rakentaa Sinusta uusi autokaupan huippuosaaja ja huippumyyjä.

Tarjoamme urapolun vakavaraisessa ja nopeasti kasvavassa yrityksessä. Annamme lisäksi parhaille mahdollisuuden edetä myyntipäälliköksi tai myynnin lähiesimieheksi.

Odotamme vastuuntuntoa, innostunutta otetta työntekoon sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja tavoitteellisuutta. Voimassa oleva ajokortti on työssä välttämättömyys.

Markkinoimme isolla budjetilla joten jokaiselle myyjälle riittää valmiita kontakteja reippaasti hoidettavaksi.

Meillä pääset tekemään kauppaa paljon! Hyvä myyjä myy meillä 350-600 autoa vuodessa! Parhaillaan jopa 700 autoa. Tarjoamme kannustavan palkkauksen ja meillä myyjät tienaavat hyvin! Provisiomyyjien palkat liikkuvat 3000-8000€ välillä.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian ja pääsemme haastattelu vaiheeseen.
Lähetä työhakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@bilar99e.com otsikolla: AUTOMYYJÄ TAMPERE tai AUTOMYYJÄ VANTAA TAI ESPOO.
Edellytämme kaikilta hakijoilta kirjallisen hakemuksen tekemistä, soittamalla perään tai laittamalla tekstiviestin voit parantaa mahdollisuuttasi tulla valituksi.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Vantaalla Iikka Karhumaa, 0405544710

Tampereella Mikko Jokelainen, 0400723897

Espoossa Elia Väyrynen, 0400195945

Hakemukset mieluiten sähköpostilla: rekry@bilar99e.com

Työt on mahdollista aloittaa heti.