Bilar yrityksenä

 

Keskeisimpiä arvojamme ovat rehellisyys, avoimuus ja ihmisten kunnioitus, joita haluamme vaalia kaikissa asiakas, työ,- ja yhteistyösuhteissa.

 


Bilar99e on nopeasti ja vakaasti kasvava käytettyihin autoihin erikoistunut usean toimipisteen autoliikeketju.

Yhteinen päämäärämme on tehdä autokauppaa uudella raikkaalla tavalla, niin että pystymme ylittämään asiakkaan odotukset autokaupassa!

Nykyään vaihtoautovarastomme kattaa noin 1000 myytävää autoa, mistä suuri osa on sähkö- ja hybridiautoja. Keskitymme pääosin ekologisiin uudehkoihin autoihin.

Asiakaslähtöisyys on suurin valintamme. Tavoitteenamme on tarjota autokaupan paras asiakaskokemus, jota mittaamme jokaisessa toteutuneessa kaupassa tyytyväisyyskyselyllä. Lisäksi tavoitteemme on olla Suomen halutuin työnantaja.

Haluamme olla aidosti asiakkaan välittävä elämänkumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennamme asiakkaidemme kanssa pitkiä asiakassuhteita niin, että auto vaihtuu meillä myös seuraavilla kerroilla ja saamme jatkuvasti paljon suositusten kautta tulleita asiakkaita.

Kasvamme nopeasti joten aktiivisten tekijöiden tarve on suuri. Poikkea kahvilla tai laita hakemus, jos työt meillä kiinnostavat!

Ollaan yhteydessä!

 

 


Kun aloitin Bilarilla, minut otettiin tosi hyvin vastaan! Kaikki olivat ystävällisiä ja tsemppaavia. Porukka täällä on ihan mahtavaa ja kaikkien kanssa on tosi helppo tulla toimeen. Työskentelen sihteerinä pääosin tietokoneen ääressä, mutta työnkuvaani kuuluu myös päivittäinen läheinen yhteistyö myyjien kanssa. Lisäksi asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla on osa työtäni! Työ on kivaa kun ympärillä on mukavia ihmisiä ja positiivinen ilmapiiri
Jasmin Kankkonen, Sihteeri

 Jasmin


 

Katso avoinna olevat työpaikat

 


Bilar99e on tähänastisen työurani ehdottomasti paras työpaikka, jossa olen viihtynyt jo yli neljä vuotta! Meillä on huumorintajuinen ja kannustava työilmapiiri, mikä huokuu myös liikkeessä käyville asiakkaille! Ja kauppa käy! Tykkään Bilarin tavasta antaa työntekijöille vastuuta ja vapauksia sopivassa suhteessa. Etenin hiljattain työurallani myyjästä ostopäälliköksi, mutta myyn säännöllisesti vieläkin autoja vanhoille asiakkaille ja tutuilleni. Koen että minuun on luotettu ja minua on kuunneltu alusta lähtien ja olen päässyt myös itse osallistumaan yrityksen kehittämiseen
Vili Ylikulju, Ostopäällikkö