Bilar yrityksenä

Bilar99e:n toimistolla

Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat avoimuus, rehellisyys ja jatkuva oppiminen sekä kehittyminen.


Bilar99e on nopeasti ja vakaasti kasvava käytettyihin autoihin erikoistunut autoliike ketju.

Haluamme tehdä autokauppaa uudella raikkaalla tavalla, niin että voimme tarjota helpon tavan ostaa auto vaikka kotisohvalta tai mökkilaiturilta käsin.

Nykyään auto-varastomme kattaa noin 700 myytävää autoa. Tällä hetkellä toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Espoossa, Keravalla ja Lempäälässä.

Tavoitteenamme on olla Suomen ammattimaisin autoliike ja samalla Suomen paras työpaikka. Lisäksi iso tavoitteemme on tarjota autokaupan paras asiakaskokemus.


Kun aloitin Bilarilla, minut otettiin tosi hyvin vastaan! Kaikki olivat ystävällisiä ja tsemppaavia. Porukka täällä on ihan mahtavaa ja kaikkien kanssa on tosi helppo tulla toimeen. Työskentelen sihteerinä pääosin tietokoneen ääressä, mutta työnkuvaani kuuluu myös päivittäinen läheinen yhteistyö myyjien kanssa. Lisäksi asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla on osa työtäni! Työ on kivaa kun ympärillä on mukavia ihmisiä ja positiivinen ilmapiiri
Jasmin Kankkonen, Sihteeri

 Jasmin


Katso avoinna olevat työpaikat


Bilar99e on tähänastisen työurani ehdottomasti paras työpaikka, jossa olen viihtynyt jo yli neljä vuotta! Meillä on huumorintajuinen ja kannustava työilmapiiri, mikä huokuu myös liikkeessä käyville asiakkaille! Ja kauppa käy! Tykkään Bilarin tavasta antaa työntekijöille vastuuta ja vapauksia sopivassa suhteessa. Etenin hiljattain työurallani myyjästä ostopäälliköksi, mutta myyn säännöllisesti vieläkin autoja vanhoille asiakkaille ja tutuilleni. Koen että minuun on luotettu ja minua on kuunneltu alusta lähtien ja olen päässyt myös itse osallistumaan yrityksen kehittämiseen
Vili Ylikulju, Ostopäällikkö