Bilar yrityksenä - Bilar99e
NÄYTÄ
AUTOHAKU
NÄYTÄ
TULOKSET

BILARIN VARASTON KEVÄTMYLLERRYS! VARAUSMAKSU 0€ !

BILARIN VARASTON KEVÄTMYLLERRYS! VARAUSMAKSU 0€ !

BILAR YRITYKSENÄ

Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat ihmisten kunnioitus, rehellisyys, vastuun kantaminen ja jatkuva oppiminen.

Bilar99e on nopeasti ja vakaasti kasvava käytettyihin autoihin erikoistunut autokauppa.

Yrityksemme sai alkunsa Pirkkalassa vuonna 2015 yhden pienen toimipisteen voimin. Ensimmäisenä toimintavuonna varastossamme oli 15-30 edullista autoa, mutta nykyään autovarastomme kattaa jo lähes 600 myytävää autoa. Tällä hetkellä isot toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla (2018) ja Espoossa (2019).

Tavoitteenamme on olla Suomen paras työpaikka. Toimintamme keskeisin tavoite on tarjota asiakkaillemme Euroopan paras ja kivoin asiakaskokemus.

”Kun aloitin Bilarilla, minut otettiin hyvin vastaan, kaikki olivat ystävällisiä ja tsemppaavia. Porukka täällä on ihan mahtavia ja kaikkien kanssa on tosi helppo tulla toimeen. Työskentelen sihteerinä pääosin tietokoneen ääressä, mutta työnkuvaani kuuluu myös päivittäinen yhteistyö myyjien kanssa. Lisäksi asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla on osa työtäni. Jokainen päivä on mahtava hyvän työilmapiirin ansiosta!”

Jasmin Kankkonen, Sihteeri

”Bilar99e on tähänastisen työurani ehdottomasti parhain työpaikka, jossa olen viihtynyt jo yli neljä vuotta!  Meillä on huumorintajuinen ja motivoiva työilmapiiri, mikä huokuu myös liikkeessä käyville asiakkaille! Työnkuvani on tehdä asiakkaalle auton vaihdosta mahdollisimman helppo ja mukava kokemus ammattitaidosta tinkimättä. Tykkään Bilar99e:n tyylistä antaa myyjille vastuuta ja vapauksia – Tilipussin paksuus on siinä vaiheessa kiinni vain omasta tekemisestä!”

-Jimi Mäkinen, Automyyjä