Ilmainen kotiintoimitus

Kotiintoimitus kaikkiin yli 6 000€ hintaisiin autoihimme.

Tarjoamme ilmaisen kotiintoimituksen kaikkialle Suomeen! Tavoitteenamme on helppo auton osto sekä nopea toimitus!
Toimitamme asiakkaillemme autoja joka päivä ympäri Suomen!

Bilarin helpon etäkaupan askelmerkit

Asiakkaana voit valita haluatko toimituksen lähimpään toimipisteeseen, kotiovellesi vai esimerkiksi työpaikallesi. Kotiintoimitus perustuu aina asiakkaan ja myyjän väliseen vahvaan luottamukseen. Kaupan rakenne sovitaan puhelimessa tai videopuhelussa ja siitä käynnistyy nopeasti etenevä toimitusprosessi.

Jos olet kiireinen töissäsi tai asut kaukana toimipisteestämme ja haluat ilman suurempaa ajankäyttöä ostaa auton kotisohvaltasi tai työpisteeltäsi käsin, niin tällä palvelulla se on mahdollista!

 

  1. Etsi itsellesi sopiva auto ja ota yhteys myyjään WhatsAppissa tai puhelimella. Myyjä kertoo tarkemmat askelmerkit, pyytää sinun vaihtoautostasi kuvat ja tarkemmat tiedot sekä laittaa esittelyvideon meidän autosta.
  2. Kaupan ehdot käydään läpi puhelimessa tai WhatsAppissa, niin että kaikki on varmasti ymmärretty oikein. Rahoitus haetaan sujuvasti puhelimessa etänä.
  3. Kun rahoitus ja kaupan ehdot OK. Sovit kaupan autosta ja tilaat auton toimituksen kotiisi. Kauppa on mahdollista allekirjoittaa tässä vaiheessa.
  4. Auto on kotiovellasi sovittuna ajankohtana ja saat vielä koeajaa kunnon lenkin uudella autolla. Kuljettaja koeajaa ja tsekkaa myös huolella mahdollisen vaihtoauton.
  5. Kuljettaja ajaa vaihtoauton Bilar99e:n toimipisteelle tai lähtee julkisilla kotimatkalle.

Kotiintoimitus on ilmainen!

Kysy lisää myyjältä!